Τα Νέα μας

Ευχαριστώ τον κο Βαθιώτη και την εκπομπή «Χωρίς Χρώμα» για τη φιλοξενία και την δυνατότητα παρουσίασης μερικών από τις θέσεις του προγράμματος μας για τη Νίκαια και τον Α. Ι. Ρέντη

1.Να είσαι Υποψήφιος Περιφερειάρχης αλλά να μην παραιτείσαι από το αμοιβόμενο αξίωμα του Δημάρχου Νίκαιας το οποίο πλέον δεν υπηρετείς επι της ουσίας, και ο Δήμος να πηγαίνει με αυτόματο πιλότο και με έξ´ αποστάσεως διενέργεια Δημοτικών Συμβουλίων.

Ενημερωθήκαμε από Δημότες της Άνω Νεάπολης που εδράζονται πλησίον της οδού Σκαρίμπα την οποία επισκεφτήκαμε το περασμένο Σάββατο αναδεικνύοντας την εγκατάλειψη, ότι συνεργεία καθαριότητας του Δήμου αντέδρασαν άμεσα και καθάρισαν την περιοχή.

Την ώρα που τα τελευταία χρόνια η Αττική φλέγεται απο ενέργειες άρρωστων πυρομανών, οι πνεύμονες πρασίνου του Δήμου μας όπως ο Άγιος Φίλιππος, το παλαιό Νεκροταφριο της Νεάπολης και το Άλσος του Βώκου παραμένουν ανοχύρωτοι.

Όπως και να το πεις η πεμπτουσία της είναι μια! Αξία διαχρονική ανεκτίμητη και μοναδική! Από εκεί που αρχίζει η ζωή και εκεί που καταλήγει! Συνώνυμη λέξη του τοκετού, του πόνου, του θηλασμού, της αγάπης, της Αγκαλιάς, της συμπόνοιας, της προστασίας, και της υπομονής. Ανεξαρτήτως χρώματος, Φυλής και θρησκεύματος.

Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων αύριο 01/06 στα ΕΠΑΛ και μεθαύριο 02/06 στα ΓΕΛ τα μέλη της Παράταξης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΕΝΤΗ κι εγώ προσωπικά ευχόμαστε ολόψυχα σε όλες τις μαθήτριες και μαθητές, κάθε επιτυχία και δύναμη στον αγώνα που ξεκινάνε για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Από τη παρουσία του συνδυασμού στο 17ο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2023 στο Τουρνουά Αγώνων Μπάσκετ Δημοτικών Σχολείων που διεξήχθει στο Κλειστό Γυμναστήριο "Μάνος Λοΐζος", τη Δευτέρα 29 Μαΐου.

Από την παρουσία της Παράταξης μας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΕΝΤΗ
στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από
την ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - ΝΙΚΑΙΑΣ - Α.Ι.ΡΕΝΤΗ τιμώντας την 82η επέτειο από τη Μάχη της Κρήτης.
Την εκδήλωση πλαισίωσαν τα μουσικοχορευτικά τμήματα της, τιμώντας τους πεσόντες.
Συγχαρητήρια στους πολιτιστικούς Συλλόγους που...

Για 11η χρονιά και 13 χρόνια μετά, οι μαθητές, οι γονείς, οι δάσκαλοι του 1ου δημοτικού σχολείου Αγ. Ι. Ρέντη και η ομάδα των γονιών της Φλόγας παίζουν μπάσκετ και κρατούν ζωντανή τη μνήμη της Πόπης Βασιλειάδου σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν το έργο της Φλόγας, του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Μεγάλη γιορτή για τη Νίκαια μας σήμερα. Με τα μέλη του Συνδυασμού και τα Μικρασιατικά Σωματεία στην γιορτή για τη μνήμη των Θεοφόρων Πατέρων που συγκρότησαν στη Νίκαια της Βιθυνίας την Πρώτη Οικουμενική Σύνοδο στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου Νικαίας!