Τα Νέα μας

Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων αύριο 01/06 στα ΕΠΑΛ και μεθαύριο 02/06 στα ΓΕΛ τα μέλη της Παράταξης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΕΝΤΗ κι εγώ προσωπικά ευχόμαστε ολόψυχα σε όλες τις μαθήτριες και μαθητές, κάθε επιτυχία και δύναμη στον αγώνα που ξεκινάνε για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Από τη παρουσία του συνδυασμού στο 17ο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2023 στο Τουρνουά Αγώνων Μπάσκετ Δημοτικών Σχολείων που διεξήχθει στο Κλειστό Γυμναστήριο "Μάνος Λοΐζος", τη Δευτέρα 29 Μαΐου.

Από την παρουσία της Παράταξης μας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΕΝΤΗ
στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από
την ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - ΝΙΚΑΙΑΣ - Α.Ι.ΡΕΝΤΗ τιμώντας την 82η επέτειο από τη Μάχη της Κρήτης.
Την εκδήλωση πλαισίωσαν τα μουσικοχορευτικά τμήματα της, τιμώντας τους πεσόντες.
Συγχαρητήρια στους πολιτιστικούς Συλλόγους που...

Για 11η χρονιά και 13 χρόνια μετά, οι μαθητές, οι γονείς, οι δάσκαλοι του 1ου δημοτικού σχολείου Αγ. Ι. Ρέντη και η ομάδα των γονιών της Φλόγας παίζουν μπάσκετ και κρατούν ζωντανή τη μνήμη της Πόπης Βασιλειάδου σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν το έργο της Φλόγας, του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Μεγάλη γιορτή για τη Νίκαια μας σήμερα. Με τα μέλη του Συνδυασμού και τα Μικρασιατικά Σωματεία στην γιορτή για τη μνήμη των Θεοφόρων Πατέρων που συγκρότησαν στη Νίκαια της Βιθυνίας την Πρώτη Οικουμενική Σύνοδο στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου Νικαίας!

Όπως και να το πεις η πεμπτουσία της είναι μια! Αξία διαχρονική ανεκτίμητη και μοναδική! Από εκεί που αρχίζει η ζωή και εκεί που καταλήγει! Συνώνυμη λέξη του τοκετού, του πόνου, του θηλασμού, της αγάπης, της Αγκαλιάς, της συμπόνοιας, της προστασίας, και της υπομονής. Ανεξαρτήτως χρώματος, Φυλής και θρησκεύματος.

Με στελέχη του Συνδυασμού μας σήμερα το πρωί στην Λεσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων τιμώντας την 108η Επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τους Νεότουρκους που διοργάνωσε η Εθνική Επιτροπή Δικαίωσης Αρμενίων υπό την αιγίδα της Μητρόπολης των Αρμενίων Ελλαδος. Ευχαριστούμε θερμά για την τιμητική αυτή πρόσκληση και συγχαίρουμε για την πολύ...

Νέο ήθος, νέο ύφος στα Δημοτικά δρώμενα. Συγκέντρωση του Συνδυασμού μας για συζήτηση, προγραμματισμό δράσεων και ανταλλαγή απόψεων. Η νεολαία κοντά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Πολιτική, εισάγοντας νέα ήθη και νέα αξιακά πρότυπα.

Η Νικαια κι ο Ρέντης χρειάζονται αέρα ανανέωσης και αλλαγής. Χρειάζεται Διοίκηση με όραμα και πάθος. Το ψηφοδέλτιο Νίκης συμπληρώνεται καθημερινά από νέους ανθρώπους που συμπορεύονται μεταξύ τους αλλα και από ανθρωπους που έχουν γράψει τη δική τους Ιστορία στα δρώμενα της Πόλης μας. Το στοίχημα για την Πόλη δεν είναι η επανάληψη προσώπων αλλά η...

Ο Αθλητισμός τα σωματεία και οι Αθλητικές εγκαταστάσεις αποτελούν σημείο αναφοράς για μια σύγχρονη πόλη.