Απάντηση του Αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Νίκαιας-Αγίου Ι. Ρέντη

Απάντηση του Αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Νίκαιας-Αγίου Ι. Ρέντη στις διακινούμενες ανακρίβειες 

Η αλήθεια στο «θόρυβο» που προκαλούν κάποιοι λίγοι από το χώρο της αντιπολίτευσης για τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών του Δήμου, τους διαψεύδει κατηγορηματικά και τους εκθέτει για πολλοστή φορά.

Όλοι οι Ισολογισμοί του Δήμου της τελευταίας δεκαετίας, ελέγχθηκαν από Ελεγκτή του Σώματος Ορκωτών Λογιστών (ΣΟΛ), χορηγήθηκαν τα επιβαλλόμενα πιστοποιητικά ελέγχου ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ και εστάλησαν το Ελεγκτικό Συνέδριο όπως άλλωστε επιβάλλεται από την υπάρχουσα νομοθεσία.

Δημοσιεύματα και αναρτήσεις που προσπερνούν ή αγνοούν αυτή τη διαδικασία είναι εκτός πραγματικότητας, εξυπηρετούν μικροσκοπιμότητες αντιπολιτευτικού χαρακτήρα και στοχεύουν στη δημιουργία ψευδών εντυπώσεων, ενίοτε, κινούμενες στα όρια της νομιμότητας. 

Ατυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται παραπληροφόρηση αυτού του επιπέδου, σε μια εποχή μάλιστα που παρόλες τις δυσκολίες και παρενέργειες που συνεχίζει να προκαλεί η πανδημία, οι δείκτες των αναπτυξιακών έργων του Δήμου βρίσκονται στο υψηλότερο σημείο της δεκαετίας, γεγονός που γνωρίζει και εκτιμά η πλειοψηφία των συνδημοτών μας.

Παρ΄όλα αυτά, δηλώνω ότι είμαι στη διάθεση κάθε καλοπροαίρετου που νοιάζεται να έχει οποιαδήποτε περαιτέρω ενημέρωση ή απάντηση αναφορικά με την οικονομική διαχείριση του Δήμου.

Γιώργος Λεγάκης

Αντιδήμαρχος Οικονομικών