Χαραμής Ελευθέριος

Οικονομολόγος - PhD

Γεννήθηκα το 1981 και μεγάλωσα στην περιοχή του Αγ.Ι.Ρέντη, εν συνεχεία στον Πειραιά και πλέον κατοικώ στη Νίκαια, στην περιοχή της Χαλκηδόνας.

Σπούδασα «Διοίκηση Επιχειρήσεων» στο Ηνωμένο Βασίλειο, έκανα το μεταπτυχιακό μου στη «Χρηματοοικονομική & Τραπεζική Διοικητική» στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, ενώ είμαι και κάτοχος διδακτορικού τίτλου στα «Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα».

Επαγγελματικά, έχω εργαστεί για δεκαέξι συναπτά έτη συνολικά.

Τα πρώτα δώδεκα έτη στον ιδιωτικό τομέα, κυρίως ως Ορκωτός Λογιστής-Ελεγκτής στις δύο εκ των τεσσάρων κορυφαίων εταιρειών του κλαδου και εν συνεχεία ως Οικονομικός Διευθυντής σε εταιρείες του χώρου των τηλεπικοινωνιών.

Τα τελευταία χρόνια, η επαγγελματική μου πορεία είναι στον χώρο της ΑΑΔΕ, ενώ έχω διδάξει και ως καθηγητής σε κορυφαία πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας.

Συμμετέχω στην κίνηση «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για τη ΝΙΚΑΙΑ & τον ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ» ως ένας νέος άνθρωπος που δεν έχω υπάρξει μέλος πολιτικής νεολαίας, δεν έχω υπάρξει «επαγγελματίας» της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης και δεν βιοπορίστηκα ποτέ από την συμμετοχή μου στα κοινά, αλλά μόνο από την έως τώρα καριέρα μου στις εταιρείες και τους οργανισμούς που έχω εργαστεί.

Κατά την προηγούμενη θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου (2019-2023) και ως μέλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που εκπροσωπούσε ο Συνδυασμός μας, υπηρέτησα τη Νίκαια και τον Αγ.Ι.Ρέντη, ως Δημοτικός Σύμβουλος, αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής.

Από το δύσκολο και περιορισμένων δυνατοτήτων μετερίζι της αντιπολίτευσης, προσπάθησα να τιμήσω κάθε μία από τις ψήφους των συμπολιτών μου που με εμπιστεύθηκαν στις προηγούμενες εκλογές. Κάθε αίτημα συνδημότη μας για οποιοδήποτε θέμα (καθαριότητα, αδέσποτα, τεχνικές και κοινωνικές υπηρεσίες κλπ.) επικοινωνήθηκε από εμένα και τα υπόλοιπα μέλη τους Συνδυασμού μας, στους αρμόδιους της Δημοτικής Αρχής.

Με μπροστάρη τον Επικεφαλής κο Κανέλλο Τούντα δώσαμε έναν τίμιο αγώνα δημιουργικής και γόνιμης αντιπολίτευσης, με αντιπροτάσεις για τα θέματα της πόλης, πολλά εκ των οποίων όμως δεν εισακούστηκαν από την Δημοτική Αρχή.

Ζητάμε την στήριξη και την δημιουργική συμμετοχή κάθε συμπολίτη μας, ώστε να αντιστρέψουμε την κατάσταση.

Να έρθει στον Δήμο μας, αλλαγή προσώπων και νοοτροπίας!

Για να γίνουν η Νίκαια και ο Ρέντης, αυτό που έχουμε ονειρευτεί, όχι αυτό που μας συνήθισαν να βλέπουμε και να βιώνουμε!

Στην κίνηση μας δεν περισσεύει κανείς.

Γιατί η ενότητα των πολλών, γιγαντώνει τη δύναμη των αποφάσεων!

Ελευθέριος Γ. Χαραμής – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για τη ΝΙΚΑΙΑ & τον ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ» με υποψήφιο Δήμαρχο Κανέλλο (Άκη) Τούντα.