Αθλητισμος σημαίνει φως….

2023-04-26

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθλητισμος σημαίνει φως….

Ο Αθλητισμός τα σωματεία και οι Αθλητικές εγκαταστάσεις αποτελούν σημείο αναφοράς για μια σύγχρονη πόλη.  

Προτεραιότητα για την παράταξη μας είναι οι Αθλητικές εγκαταστάσεις και τα σωματεία της Πόλης μας.

Δέσμευση αποτελεί η Δημιουργία Προπονητικού κέντρου στον χώρο που έχει δοθεί για τον σκοπό αυτό στο Σωματείο του ΙΩΝΙΚΟΥ από το Δήμο και πολυετή παραχώρηση του στον Ιωνικό Νικαίας που τιμά την Πόλη μας με τη συμμετοχή του στην Κορυφαία Ελληνική ποδοσφαιρική διοργάνωση της Super Leaque 1. 

Βελτίωση και αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Γηπέδου Νίκαιας προκειμένου να μπορεί να χρησιμοποιείται ασφαλώς από τους φιλάθλους και το ιστορικό Σωματείο της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ. Ανακαίνιση του Δημοτικού Γυμναστηρίου ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ το οποίο φιλοξενεί Ευρωπαϊκές ομάδες Volley γεγονός που τιμά την Πόλη, προκειμένου το δάπεδο να επανέλθει σε κατάσταση αντάξια να υποδεχθεί Ελληνικούς κι Ευρωπαικούς αγώνες Volley του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ 

Τα εργα ανακακατασκευής και δημιουργίας των ανωτέρω αθλητικών χώρων υπάρχει πρόβλεψη να χρηματοδοτηθούν από Ίδιους Πόρους, απο την Περιφέρεια Αττικής όπως επίσης και από Ευρωπαϊκά Κονδύλια. 

Η Παράταξη μας θα είναι δίπλα σε όλα τα Αθλητικά σωματεία της Πόλης μας με παρεμβάσεις των Αθλητικών χώρων που φιλοξενούνται οντας αρωγοί στην προσπάθεια τους και καθημερινοί συνομιλητές τους. 

Γιατί Αθλητισμός σημαίνει φως και το φως πρέπει να ξανάρθει στην Πόλη μας. Με αλλαγή Διοίκησης και αλλαγή νοοτροπίας. 

Γιατί εμείς…..

Δεν θα κάνουμε ότι μπορούμε 

Θα κάνουμε ότι πρέπει!!!