Χριστούγεννα στην …. Πόλη μας.

2021-11-24

Με την ευγενή χορηγία του πανδαμάτορος Δημάρχου της πόλεως μας τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Δεν χρειάζεται να κοιτάξει κανεις το ημερολόγιο. Αρκεί να περάσει μια βόλτα από το Ιστορικό Κέντρο της Νίκαιας. Μια βόλτα στις οδους Ιωνιας, Καισαρείας Γρεβενών Τσαλδαρη, Γέμελου κλπ. Όπως κάθε Χριστούγεννα έτσι και φέτος οι Εμπορικοί δρόμοι της Νίκαιας καθημαγμένοι από τα εργα ανακατασκευής Επισκευής Παρασκευής και όλα τα σε -ευής της Ελληνικής γλώσσας υποδέχονται τους πελάτες των καταστημάτων για τα Χριατουγεννιατικα ψώνια τους.

Σήμα κατατεθέν και των Χριστουγέννων στην Πόλη μας, τα χώματα και οι διαλυμένοι δρόμοι. Και δυστυχώς το προεκλογικό του Δημάρχου, «open mall» αργεί, αφού δεν θα έρθει ποτέ!

  Το Φωτεινό αστέρι λάμπει πάνω από την Πόλη και την οδηγεί. Στην αφάνεια και την παρακμή. Αστέρας υπερλάμπρου δοξης. Και έχει ονοματεπώνυμο. Όχι.... Όχι. ....δεν λέγεται Πολικός Αστήρ. Αλλά Γ. Ιωακειμίδης. Ο Επικοινωνιακός Μάγος με τα πλούσια δώρα!

Τα Χριστούγεννα έρχονται και φέτος. Σκοτεινά για την Πόλη μας όπως και κάθε χρόνο. Σκοτεινα γιατί με τα λαμπιόνια στους δρομους το ρεύμα κοστίζει.

Σίγουρα πάντως πολύ λιγότερο από ότι ο Γ. Ιωακειμίδης για την πόλη μας 

Τα Χριστούγεννα έρχονται. Και θα έρθουν και για την πόλη μας στις επόμενες εκλογές. Όπου το αστέρι των Χριστουγέννων θα τη φωτίσει ξανά. Ξανά και ξανά. Ο καιρός είναι κοντά....Και τα πραγματικά Χριστούγεννα για την Πόλη. επίσης!