ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

2023-09-25

Αλλά λόγια να…(ξανα)…αγαπιόμαστε…..

Αφού μετά από 12 χρόνια απουσίας από τη Νικαια « ξανααγάπησε» και «ξαναερωτεύτηκε» ξαφνικά την Πόλη γιατί επιθύμησε να γίνει Δήμαρχος, ο Δημήτρης Λιντζερης έπρεπε να καταπολεμήσει και την παντελή του άγνοια για την αυτοδιοίκηση και την Πόλη ολόκληρη. Και αυτό, παρά τα 25 χρόνια βέβαια της Κοινοβουλευτικής παρουσίας του στην Περιοχή, για την οποία οι πολίτες της Β' Πειραια τον έκριναν αφήνοντας τον τελικά στο περιθώριο και έτσι να μετακομίσει μετά την αποπομπή του από το Βουλευτικό αξίωμα στη θέση του Προέδρου του Ε.Ο.Φ. 

Αίφνης και διαβάζοντας προηγούμενα το προγραμμα μας το οποίο έχουμε εξαγγείλει από καιρό, ακούγοντας τις τηλεφωνικές και ραδιοφωνικές συνεντεύξεις του Επιφαλής της Παράταξής μας, ανακοίνωσε σήμερα προφορικά, δημιουργία Αντιδημαρχίας στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη. Κάτι για το οποίο έχουμε δεσμευθεί εμείς εδώ και καιρό και αναγράφεται ρητά στο προγραμμα μας, ενώ δεν αναφέρεται σε προγραμμα κανενός άλλου Συνδυασμού. 

Μέχρι τις εκλογές προλαβαίνει βέβαια να αντιγράψει και το υπόλοιπο μας πρόγραμμα. Το πως θα το εφαρμόσει όμως να μας πει. Και τότε δεν γνωρίζουμε αν η δυστυχία θα αφορά τον ίδιο ή την Πόλη. 

Τα κακέκτυπα όμως, και η έλλειψη αυτενέργειας στην σκέψη λόγω της πολυετούς απουσίας από την Πόλη και την μηδενική γνώση περί Αυτοδιοικησης μόνο με επικόλληση και λογοκλοπή, που λέγεται και στον Ακαδημαϊκό χώρο, μπορούν και επιβιώνουν. 

Ποιος λοιπόν σκεπτόμενος Δημότης θα μπορούσε να τον εμπιστευθεί; Σίγουρα όχι οι Δημότες της Νίκαιας. Μπορεί πιθανά οι Δημότες της άλλης Πόλης που κατοικεί εδώ και χρόνια. 

Και στις 8 Οκτώβρη θα λάβει οριστικά, για την επίσκεψη του στην Πόλη, την απάντηση από εκείνους που δικαιωματικά τους ανηκει να του τη δώσουν. Τους Δημότες μας και στη Νικαια και στον Α. Ι. Ρέντη που σφύζουν από την αγάπη και την στοργή Λιντζέρη, την πολύ αλλά … λίγο ετεροχρονισμένη!