Κάθε μέρα, πρωί και απόγευμα μαζί με υποψηφίους του συνδυασμου μας « Δημοκρατική Συνεργασία για τη Νίκαια και τον Ρέντη»

2019-05-18

Κάθε μέρα, πρωί και απόγευμα μαζί με υποψηφίους του συνδυασμου μας « Δημοκρατική Συνεργασία για τη Νίκαια και τον Ρέντη» προχωράμε ενωμένοι και δυνατοί, ακούραστα στις γειτονιές μας. Γνωρίζουμε νέους ανθρώπους, κάνουμε καινούργιους φίλους και ζυμωνόμαστε με τα πλείστα όσα προβλήματα της πόλης μας. Ερχόμαστε αντιμέτωποι με την πλήρη απαξίωση και την απόλυτη εγκατάλειψη της πόλης απο μια κουρασμένη Δημοτική αρχή που δε μπορεί και δεν έχει πλέον αντοχές και αντανακλαστικά να αντιμετωπίσει τη ζοφερή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος μας με υπαιτιότητα της.
Ποτέ πριν, μια ιστορική πόλη όπως η Νίκαια και ο Ρέντης που κατοικείται απο ανθρώπους του μόχθου και της εργατιάς δεν ήταν τόσο καθημαγμένη και δεν παρουσίαζε αυτή την όψη. Εμείς όμως δεν απογοητεύμαστε. Γιατί απογοήτευση σημαίνει εγκατάλειψη.

Οχι, εμείς δεν θα εγκαταλείψουμε!!

Όχι, εμείς δε θα αλλάξουμε πόλη!!!

Θα μείνουμε εδώ, στη Νίκαια απο όπου καταγόμαστε και κατοικούμε και θα αγωνιστούμε ΜΑΖΙ με τους ανθρώπους της πόλης για να την ανατάξουμε και να της προσδώσουμε αυτό που της ΑΞΙΖΕΙ.
Θα μείνουμε εδώ, για να επαναφέρουμε πεισματικά την χαμένη της αξιοπρέπεια και να αναδείξουμε την κουλτούρα και τον πολιτισμό που ανέκαθεν τη χαρακτήριζε.

Για μας δεν υπάρχουν δυο πόλεις. Υπάρχει μόνο ΕΝΑΣ ενιαίος και αδιαίρετος Δήμος. Δεν υπάρχουν Δημοτες πρώτης και δευτερης διαλογής.

Σε λίγες μέρες η πόλη γυρίΖΕΙ σελίδα. Και τη γυριΖΕΙ μαζί με τους Δημότες της.

Τους ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ για το χαμόγελο και την αγάπη που καθημερινά μας χαρίζουν απλόχερα!!!!!