Κρίση δίχως έλεος

2019-05-13

Να γιατί είμαστε σε παρατεταμένη οικονομική κρίση, δίχως έλεος.

Μέσα στη μαύρη κρίση, ο Δήμος Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη διαθέτει υπηρεσία με την επωνυμία «Αυτοτελές Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων σχέσεων».

Με αποφάσεις, σφραγίδες και πρωτόκολλα, η λειτουργία του προβλέπεται να είναι 24ωρη, 7 ημέρες τη βδομάδα και 365 ημέρες το χρόνο.

Κοκκινιώτες και Ρεντιώτες.

Από «Επικοινωνία» πάμε καλά. Από «Δημόσιες Σχέσεις» πάμε καλά. Μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι.

Καμία άλλη υπηρεσία του Δήμου δε δουλεύει 365 ημέρες το χρόνο. Ούτε η υπηρεσία καθαριότητας, ούτε η υπηρεσία πρασίνου, ούτε οι διοικητικές υπηρεσίες, ούτε η πολεοδομία, ούτε η πολιτική προστασία. Αλλά το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων.

Οι ελπίδες μας να βγούμε κάποτε από τη κρίση, παραμένουν φρούδες. Ματαιοπονούμε! Αν δεν αλλάξει ο τρόπος που σκεφτόμαστε, ο τρόπος που λειτουργούμε και ο τρόπος που αποφασίζουμε.

Ελλείψει έργου και με τη πόλη σε απόλυτη εγκατάλειψη, ο κ. Ιωακειμίδης έχει αυξημένες ανάγκες Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων. Επομένως οι δημότες θα πρέπει να πληρώσουν κάτι τι παραπάνω για την Επικοινωνία και τις Δημόσιες Σχέσεις του Δήμου.

Ο Ειδικός Συνεργάτης του Δημάρχου, που επιμελείται το έργο της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων, θα πληρωθεί μόνο για το μήνα Απρίλιο :

20 ώρες υπερωριακής απασχόλησης

16 ώρες για νυχτερινή υπερωριακή απασχόληση και

16 ώρες για Κυριακές και Εξαιρέσιμες.

52 ώρες σύνολο Απριλίου!

Και το αρνί το Πάσχα στο Δημαρχείο το σούβλισε.

Για τα «δικά μας τα παιδιά» προβλέπεται ειδική μεταχείριση. Για τους λοιπούς εργαζόμενους προβλέπονται οι περιοριστικές διατάξεις του νόμου για υπερωρίες και υπερεργασία.

Οι εκλογές της 26ης Μαΐου θα δώσουν ένα οριστικό τέλος στη διαιώνιση της κρίσης, που συντηρεί με τη πολιτική της, και η παρέα του κ. Ιωακειμίδη.