Μια ενδεικτική πρώτη ομάδα

2023-05-06

Η Νικαια κι ο Ρέντης χρειάζονται αέρα ανανέωσης και αλλαγής. Χρειάζεται Διοίκηση με όραμα και πάθος. Το ψηφοδέλτιο Νίκης συμπληρώνεται καθημερινά από νέους ανθρώπους που συμπορεύονται μεταξύ τους αλλα και από ανθρωπους που έχουν γράψει τη δική τους Ιστορία στα δρώμενα της Πόλης μας. Το στοίχημα για την Πόλη δεν είναι η επανάληψη προσώπων αλλά η απάλειψη της κακής κατάστασης που βρίσκεται σήμερα η Πόλη καθώς και η ανανέωση ιδεών και πρακτικών με γνώμονα το Δημοσιο συμφέρον και τη βελτίωση της ποιότητας ζωης των Δημοτών. Σημεια του προγράμματος μας που αφορούν στην καταπολέμηση της ανεργίας, την ενίσχυση της Τοπικης επιχειρηματικότητας, προγραμμάτων πρόνοιας όπως το Βοήθεια στο Σπίτι που ως Πολη καταγραφήκαμε ουραγοί Πανελλαδικά, την φύλαξη Δημοσίων χώρων, την ανακαίνιση Δημοτικών γηπέδων, την εγκατάσταση Μονάδας ΕΦΚΑ και στη Νίκαια, την ενίσχυση της Δημοτικής Συγκοινωνίας, την αναβάθμιση των Πάρκων και του φωτισμού, την εκμετάλλευση του Πολιτισμού, τη Δημιουργία Μουσείου Μικρασιατικού Ελληνισμού όπως ενδεικτικά αναφέρουμε πρέπει να υλοποιηθούν απο Νέα πρόσωπα με όρεξη και όχι κορεσμένα απο την Πολυετή και άνυδρη σήμερα παρουσία τους στα κοινά.

Έχω την χαρά και την τιμή να ηγούμαι μιας πολυσυλλεκτικής παράταξης η οποία από το 2019 μέχρι και σήμερα δίνει αγώνες για την Πόλη και τους Δημότες της. Σε καιρούς δύσκολους και χαλεπούς. 

Ο αέρας αλλαγής που αποπνέεται καθημερινά μας δυναμώνει και μας προτρέπει να αγωνιστούμε περισσότερο για μια σύγχρονη Πόλη που ονειρευόμαστε. Είμαι υπερήφανος για όλους τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους και ειδικά για τα νέα παιδιά, καποια εκ των οποίων υπήρξαν Φοιτητές μου στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, και την απόφαση τους να ασχοληθούν με τα αυτοδιοικητικά δρώμενα της Πόλης μας. 68 ενεργοί πολίτες του Δήμου μας μέχρι τώρα συγκροτούν το ψηφοδέλτιο της Νίκης και της αλλαγής!    

Μια ενδεικτική πρώτη ομάδα καταγράφεται φωτογραφικά. Η αλλαγή έρχεται όταν η εμπειρία συναντά τη φρεσκάδα. Όταν η τεχνογνωσία σμιλεύεται με την διάθεση για προσφορά.

Όταν τελικά….

δεν κάνεις ότι μπορείς αλλά…

Κανεις ότι πρέπει!!!!