Ο Δήμαρχος του απολύτου τίποτε

2021-10-14

Την ύστατη ώρα της βροχής όπου η περιοχή της Αγιας Άννας στον Α. Ι. Ρέντη υπέστη σοβαρές ζημιες από την πλημμυρίδα, υπάλληλοι του Δήμου ηρωικώς μαχόμενοι προσπαθούσαν να αποφορτίσουν φρεάτια και να αποβάλλουν νερα απο το κτίριο του Δημαρχείου στον Ρέντη και το Πνευματικό Κέντρο.

Είχαμε επανειλημμένα τονίσει στον Δήμαρχο την ανάγκη απόφραξης φρεατίων ομβρίων υδάτων προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα ενόψει του χειμώνα. Έχουμε επανειλημμένα εκφραστεί για το έργο των 3.800.000 Ευρώ του δρόμου της 28ης Οκτωβρίου απο τον ΡΕΝΤΗ μέχρι την οδό Θηβων που παρελήφθη απο τον Δήμαρχο χωρίς να υπάρχουν στο μισο δρόμο αγωγοί ομβρίων υδάτων. Κατά τα λοιπά εστάλη επιστολή απο το Γ. Ιωακειμίδη μαζί με αλλους Δημάρχους όμορων Δήμων της περιοχής σχετικά με τον κίνδυνο υπερφορτωσης του Κηφισσού απο τις έντονες βροχοπτώσεις. Τώρα!!! Τόσα χρόνια πριν τι;;;;; Αναμονή και μόνο αναμονή μέχρι να βγει η ψυχή μας!!!!!! Μόνο και μόνο για να φορτώσουμε τη δύσκολη ώρα τις ευθυνες σε άλλους. 

17 εκ για ποδηλατόδρομο και για εργα υποδομής ούτε ένα Ευρώ. Μόνο φωτογραφίες και λαϊκίστικες επικοινωνιακές ανακοινώσεις από τον Κωφό στις κάθε φορά προτάσεις της Αντιπολίτευσης, Γ. Ιωακειμίδη. 

Ο Δήμαρχος του απολύτου τίποτε που πράττει τα πάντα και για όλα φταίνε πάντα οι άλλοι. Αυτός ποτέ!     

Τίς επόμενες ώρες αναμένεται έξαρση του φαινομένου των βροχοπτώσεων στην Αττική.

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα υπάρξει αύριο περίπτωση να μιλάμε για τα χειρότερα. Ο Θεός να βάλει το χέρι του γιατί ο άφαντος στα δύσκολα Ιωακειμίδης πια δεν μπορεί. Ας καταλάβει επιτέλους ότι πέρα από τα πανηγύρια που διοργανώνει η ασφάλεια των Δημοτών και οι περιουσίες τους προέχουν!