Οι Πρυτανικές αρχές δίκην Δημάρχου….

2021-10-23

Χρειάστηκαν 12 χρόνια Δημαρχίας του μάγου της Αυτοδιοίκησης Γ. Ιωακειμίδη για να καλωσορίσουμε στην πόλη μας το Πανεπιστήμιο Πειραια και τα Μεταπτυχιακά του Προγράμματα Σπουδών. Παίρνει σάρκα και οστά αυτό που ο ιδιος ο Δήμαρχος απώλεσε 10 χρόνια πριν, επι Πρυτανείας Ν. Γεωργόπουλου. Τότε που και με τη σύμφωνη γνώμη του τότε Πρυτάνεως για εγκατάσταση του Πανεπιστημίου στην πόλη μας με χρηματοδότηση από Ευρωπαϊκό πρόγραμμα και μελέτη απο την εποχή Δημαρχίας Τράπαλη, ο επικοινωνιακός μάγος δεν προέβη σε καμία ενέργεια και χάθηκε η χρυσή ευκαιρία για την Πόλη.

Αυτό λοιπόν που ο Γ Ιωακειμίδης απώλεσε τότε το επιστρέφουν στην πόλη μας ως δώρο οι Πρυτανικές αρχές σήμερα. Εγκατάσταση του ΠαΠει στην πόλη μας χωρίς καμία επιβάρυνση του Δημοτικού Προϋπολογισμού. 

  Παρολα αυτά ο τσάμπα μάγκας Γ. Ιωακειμίδης ανερυθρίαστα προστρέχει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ενημέρωσης και με επικοινωνιακά τεχνάσματα προσπαθεί να προβάλλει το έργο της Εγκατάστασης του ΠαΠει ως έργο του Δήμου και του ίδιου προσωπικά επενδύοντας στην άγνοια του κόσμου την οποία φροντίζει συστηματικά να συντηρεί.

Ανερυθρίαστα και χωρίς να συμβάλει με τίποτε πουθενά. Γιατί χρήματα για ποδηλατόδρομο και μάλιστα ύψους 17 εκ. βρέθηκαν αλλά για συνεισφορά στο Παν. Πειραια δεν μπορούσαν να βρεθούν τόσα χρόνια. Του υπενθυμίζουμε ότι το έργο αυτό ήταν προεκλογική μας δέσμευση στην περίπτωση εκλογής μας, σε αντίθεση με τη δίκη του προεκλογική ατζέντα όπου δεν υπήρξε ποτέ καμία αναφορά.

Βεβαίως επίσης πρόσκληση στις παρατάξεις της Αντιπολίτευσης για παρακολούθηση της Προόδου των εργασιών και την περάτωση τους καμία. Ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου επίσης καμία τόσο καιρό. Αρκεί που γνωρίζει τα πάντα ο ίδιος. Θεσμική σήψη! 

Θα έχω τη χαρά και την τιμή να διδάξω εφέτος στις αίθουσες του Ακαδημαϊκού πλέον συγκροτήματος στην Πόλη μας, από τη θέση του Επ. Καθηγητή στη Λογιστικη και Χρηματοοικονομική ανάλυση σε Μεταπτυχιακούς φοιτητές του ΠαΠει. 

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω ως επικεφαλής της Δημοτικής μας παράταξης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Α. Ι. ΡΕΝΤΗ και εκ μέρους όλων των μελών της, τις Πρυτανικές Αρχές για το τεράστιο δώρο που προσέφεραν στην πόλη μας δίκην Δημάρχου. 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ καλωσόρισες στη Νικαια της καρδιάς μας.!!!