Παγίδες θανάτου στη Άνω Νεάπολη

2019-05-20

Πόσοι μεγαλοπαράγοντες των κομμάτων και χειροκροτητές του κ. Ιωακειμίδη, μπορούν να κατέβουν αυτές τις δημοτικές σκάλες;

Αν έχουν και λίγο υπερηφάνεια για τα ... επιτεύγματά τους, παρασυρθούν και σηκώσουν ψηλά το κεφάλι, τότε είναι βέβαιο ότι θα γκρεμοτσακιστούν!

Ρημαγμένα τοιχία, σπασμένες κουπαστές και χορταριασμένες επιφάνειες.

Ο Δήμαρχος που «άντεξε στα δύσκολα» και μας «δικαίωσε με τον καλύτερο τρόπο», έχει καταδικάσει χιλιάδες συμπολίτες μας στον αποκλεισμό στα σπίτια τους. Μοναδική δυνατότητα μετακίνησης που τους επέμεινε, είναι το αυτοκίνητο. Θα πρέπει κανείς να διαθέτει άριστη φυσική κατάσταση για να διαβεί αλώβητος πεζοπορώντας, αυτή τη παγίδα θανάτου.

Αλλά σύμφωνα με την ανάλυση κ. Ιωακειμίδη, οι κάτοικοι της Νεάπολης αποτελούν τη κοινωνική ελίτ της πόλης. Οι ιδεοληψίες του δε τον αφήνουν να πράξει τα δέοντα. Επομένως έχει εγκαταλείψει δημοτικές υποδομές που κτίστηκαν με εκατομμύρια ευρώ, στη πλήρη απαξίωση και αχρηστία.

Από τα θέματα που αναδείξαμε κατά τη προεκλογική περίοδο,

  • τα ετοιμόρροπα κτίσματα, κυρίως στο ιστορικό κέντρο της πόλης,
  • ο τεχνητός βάλτος της 28ης Οκτωβρίου και
  • οι δημοτικές σκάλες στη Άνω Νεάπολη

έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό : Αποτελούν κίνδυνο κατά της ζωής των δημοτών.

Παραδόξως ... οι Ρεντιώτες θεωρούν ότι ασχολείται με τη Νίκαια, οι Κοκκινιώτες θεωρούν ότι ασχολείται με το Ρέντη και οι «προνομιούχοι» της Νεάπολης θεωρούν ότι ασχολείται με όλους τους άλλους.

Ενώ η αλήθεια είναι ότι ασχολείται κατ' αποκλειστικότητα με τη καριέρα του.