Τα οξύμωρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

2023-08-01

1.Να είσαι Υποψήφιος Περιφερειάρχης αλλά να μην παραιτείσαι από το αμοιβόμενο αξίωμα του Δημάρχου Νίκαιας το οποίο πλέον δεν υπηρετείς επι της ουσίας, και ο Δήμος να πηγαίνει με αυτόματο πιλότο και με έξ´ αποστάσεως διενέργεια Δημοτικών Συμβουλίων. 

 2. Όντας Αντιδήμαρχος να παίρνεις δακτυλίδι από τον απερχόμενο Δήμαρχο και να ευαγγελίζεσαι το «ΝΕΟ» και το διαφορετικό στην Πόλη, την ώρα που το σύνολο του ψηφοδελτίου σου απαρτίζεται από τα ίδια πρόσωπα που έφεραν την Πόλη στη σημερινή κατάσταση και συμμετείχαν στην απερχόμενη Διοίκηση. Επίσης να αναφέρεται ανερυθρίαστα παντού ότι…….συνεχίζουμε μαζί… ( το « ΝΕΟ» που είναι παλιό και πάλι μαζί με το ίδιο παμπάλαιο φθαρμένο υλικό δεκαετιών!) 

3. Να παραμένεις Δημοτικος Συμβουλος Νίκαιας στη Διοικούσα παράταξη και να εγκαλείς τον απερχόμενο επικεφαλής της Δήμαρχο γιατί έδωσε το δακτυλίδι σε αλλον Δημοτικό Σύμβουλο χωρίς δημοκρατικές διαδικασίες και την ίδια ώρα να κατέρχεσαι Υποψηφιος Δημοτικος Σύμβουλος με άλλη παράταξη χωρίς να παραιτείσαι από αυτήν που ανήκεις ακόμη (για το καλό μας και της πόλης αντίστοιχα…….φαντάζομαι). 

Αλλά όπως λέει και ο Μηλιώκας….. για το καλό μας………Καλό μας βράδυ……………!!!!! 

Ελλάς και Νικαια το μεγαλείο σου…..