Θα κατέλθουμε και στις επόμενες εκλογές

2022-03-21

Πριν από τρία χρόνια 15/3/2019 ξεκίνησε ένα όμορφο ταξίδι προεκλογικού αγώνα στο Δήμο Νίκαιας-Α. Ι. Ρέντη. Απέναντι σε ένα σύστημα εξουσίας που θεωρούσε την παράταξη μας διάττοντα Αστέρα με μηδενική προοπτική. Ξεχνούσε όμως ότι η απάντηση σε όλα, είναι ο άνθρωπος. Ο άνθρωπος που ψηφίζει ενάντια στη συστημική προσέγγιση πολιτικών που έχουν γίνει καθεστώς. 

 Ο συνδυασμός συμμετείχε στις εκλογές και κατετάγη δεύτερος με ποσοστό που άγγιξε το 16% μετά από ταξίδι μόλις δυο μηνών. Συμμετείχαμε ανεξάρτητοι γιατί δεν γίναμε μέρος του συστήματος. Συνεχίσαμε να συμμετέχουμε μετά τις εκλογές ανεξάρτητοι και αγωνιζόμενοι για τις πανανθρώπινες αξίες μας και την Πόλη χωρίς να αλλοτριωθούμε και να συμπαραταχθούμε με το σύστημα εξουσίας. Εν μέσω πανδημίας και ανεπίγνωστων αλλαγών. 

 Με γνώμονα την Πόλη και το συμφέρον της. Αυτή ήταν για μας η κορυφαία πολιτική μάχη. Κι έτσι θα συνεχίσουμε.

Έτσι θα κατέλθουμε και στις επόμενες εκλογές. Με τις ίδιες αξίες και περισσότερη δυναμική.  

Για την Πόλη μας και το όραμα μας για αυτή. 

Μακριά από νεποτισμό, αναξιοκρατία και άναρχη προσωποκεντρική Διοίκηση. Οι επόμενες εκλογές ας είναι εφαλτήριο για καλύτερες ημέρες για την Πόλη μας. Προχωράμε και ξεκινάμε. Με προσκλητήριο συμμετοχης και ενότητας!  

Δυναμικά με αξιοπρέπεια, συνέπεια, σύνεση και όραμα για την Πόλη! ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Α. Ι. ΡΕΝΤΗ